Main Page

From Jens' Hjørne
Jump to navigationJump to search

Velkommen til Jens' hjørne

Du er så faldet over mit lille hjørne af internettet. Hvad er idéen med denne side? Den første inkarnation af siden blev oprettet, for at mine venner kunne holde sig opdateret med hvordan det gik mig, da jeg flyttede til England. Denne nye version af siden, startede som en fortsættelse af den oprindelige side, men da jeg siden da er flyttet tilbage til Danmark, så vil den hovedsageligt komme til at indeholde tekster om ting jeg interesserer mig for: Programmering, fotografering, brætspil, rollespil, madlavning, film og bøger.

Hvem er jeg?

Hvad er jeg så for en fisk? Hvad arbejder jeg med? Hvad laver jeg i min fritid?

Jeg er softwareudvikler. Gennem årene har jeg arbejdet i mange forskellige programmeringssprog (mindst 17 ved sidste optælling), men jeg befinder mig bedst i C/C++, C# og Pascal. Jeg har arbejdet som udvikler siden 1992, hovedsageligt Windows klienter til en stor vifte af forskellige databasebaserede systemer. I de sidste par år har jeg bevæget mig over til at skrive programmer der kører på en Linux-platform. Du kan se mere om mine erfaringer i mit CV.

Det er det jeg laver for at tjene penge, men hvad laver jeg i min fritid? Jeg har en række interesser, som jeg bruger min (sparsomme) fritid på. Først og fremmest er jeg en ivrig amatørfotograf. Jeg elsker at fotografere, specialt portrætter og modelfoto, men ellers hvad der nu falder mig ind (Nogle af mine fotos kan ses på http://pics.snej.dk ). Jeg er også en filmnørd. Jeg har ikke en favoritgenre, men ser en lang række forskellige film, lige fra pigefilm, som '10 Things I Hate About You', til gyserfilm, som 'The Grudge'. Jeg læser også en hel del, og spiller brætspil og rollespil (jeg er bordrollespiller, ikke LARPer).

Hvis du har fået et login til sitet, så kan du logge ind her: Special:Userlogin.

Her er en liste over alle de forskellige kategorier på sitet: alle mine kategorier.